Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... [×]

Soluţia Plăţi Online Dedicat

Activând într-o lume a afacerilor extrem de dinamică şi, mai ales, într-un mediu dominat de schimbare şi inovaţie, compania C Solution SRL foloseşte cele mai avansate tehnologii în domeniu şi pune accentul pe optimizarea raportului cost / performanţă.

Misiunea C Solution

Misiunea C Solution este satisfacerea integrală a cerinţelor clienţilor săi, prin furnizarea promptă de produse şi servicii de o calitate excelentă, la preţuri competitive, prin proiectarea sistemelor şi aplicaţiilor la un înalt nivel tehnic, astfel încât problemele şi cererile din partea acestora să poată fi tratate rapid şi eficient.

Avantajele PO Dedicat

Modulele Plăţi Online dezvoltate şi implementate special pentru clienţii noştri au făcut ca activitatea să se desfăşoare mai rapid, să fie mai organizată şi mai structurată şi cu siguranţă mai productivă. Aceste avantaje se reflectă direct în creşterea gradului de safisfacere al clienţilor companiei, în scăderea costurilor şi creşterea profitului şi a cifrei de afaceri.

De asemenea, prin implementarea de soluţii dedicate, a crescut şi eficienţa personalului companiilor, rezultatele imediate fiind micşorarea substanţială a timpului necesar realizării activităţilor specifice companiilor în cauză.

Dar de ce ai solicita Plăţi Online Dedicat, care va necesita un timp de implementare ceva mai lung, când poţi recurge la un software "la gata"?

Pentru că, din experienţa noastră, fiecare companie are modul propriu de lucru, cu particularităţile şi caracteristicile domeniului de activitate, iar soluţia Plăţi Online Dedicat are avantajul de a se adapta tuturor acestor particularităţi, lucru pe care un software "la gata" îl poate realiza mai greu.

Cu alte cuvinte, dacă ai intenţii serioase în legatură cu afacerea ta online, te invităm să ne contactezi pentru soluţia Plăţi Online Dedicat dezvoltată special pentru afacerea ta.

 

Înregistraţi-vă acum

Pentru a deschide un cont de Comerciant Plăţi Online completaţi formularul online click aici.
Pentru a deveni Partener Plăţi Online completaţi formularul online click aici.

MyAccount

Seminarii Webcast

Vă invităm să vă înregistraţi la Seminar Webcast Plăţi Online, participarea este gratuită!
Calendarul seminariilor noastre de webcast

Newsletter

Dacă doriţi să primiţi pe e-mail cele mai noi informaţii despre serviciile noastre, vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul PlatiOnline.ro.

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, este invitat la IM World 2014 in calitate de speaker

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, va participa la IM World 2014, in calitate de speaker in panelul “Driving Sales in a Connected World”, alaturi de alti specialisti din domeniul e-commerce din Romania: Adrian Grigori – director national Vanzari Urgent Curier, Alex Circei – CEO Copimaj, Laurentiu Ghenciu – VP Avangate si Radu Vilceanu – CEO & Founder ContentSpeed. Discutia va fi moderata de Claudiu Vrinceanu, redactorul sef al wall-street.ro.
(mai multe detalii)

Intalneste Echipa C Solution la Internet & Mobile World 2014

C Solution, una dintre cele mai dinamice companii romane de software, vine la Internet & Mobile World 2014 cu trei dintre celei mai de succes produse ale sale: PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro si AdministratorOnline.ro.
(mai multe detalii)

Noutăţi şi Comunicate de presă

Click&Collect reprezinta solutia functionala la metoda clasica livrare la usa si plata ramburs

(mai multe detalii)


Asigurari24.com - 10% discount la plata online cu cardurile Visa si MasterCard

Platind polita online beneficiezi de cele mai bune discounturi, iar polita o vei primi pe loc in format electronic, urmand ca aceasta sa fie livrata...

(mai multe detalii)


Nu ezitaţi să ne contactaţi 24/7
în caz că aveţi întrebări.


E-mail:
support(at)plationline(dot)ro
Telefoane:
+4 031 103 4299
+4 021 539 0701