Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... [×]

S-a lansat site-ul securizat FarmaciaTei.ro

Informaţii generale
Catalin Maftei - Oct 14 2009
Noutăţi şi comunicate >> Informaţii generale

Clienţii ocupaţi şi grăbiţi pot comanda acum SECURIZAT, pentru ei sau pentru cei dragi, în orice localitate a ţării ar fi ei, produse farmaceutice şi parafarmaceutice direct prin internet la FarmaciaTei.ro.

Farmacia Tei oferă servicii online complete în domeniul vânzării produselor farmaceutice şi parafarmaceutice.

Cu o experienţă bogată, acumulată încă din 1992, Farmacia Tei şi-a creat legături strânse cu principalii furnizori de pe piaţă, legături ce se reflectă în profesionalismul cu care sunt onorate comenzile plasate prin intermediul farmaciei online. FarmaciaTei.ro oferă peste 800 de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, dorind să acopere cât mai multe din nevoile şi reţele clienţilor.

În parteneriat cu MamaNatura.ro, Farmacia Tei a creat o comunitate virtuală, printr-un forum al vizitatorilor, în care aceştia pot comunica între ei şi pot afla răspunsuri la problemele care îi preocupă.

Pe site există şi o serie de articole editate de specialişti despre domeniile de interes farmaceutic. Pentru a simplifica procesul de comandă de pe site, s-au făcut parteneriate cu companii de curierat rapid. Astfel, coletele vor fi livrate direct clienţilor, fără a mai fi nevoie ca ei să se deplaseze la sediul farmaciei.

Parteneriatul cu PlatiOnline.ro dă posibilitatea clienţilor de a plăti direct prin Internet cu carduri emise sub siglele Visa şi Mastercard, plată ce se realizează în condiţii de maximă siguranţă. Cei interesaţi pot contacta echipa de specialişti www.FarmaciaTei.ro la numerele de telefon de mai jos.

Telefoane de contact FarmaciaTei:
021 539 07 37
076 381 21 26

Ultima modificare: Oct 14 2009 10:47 PM

Înapoi

Comentarii

Exoderil Crema (tub 15g) Catalin Maftei Dec 15 2010 1:08 AM
Produsul Exoderil Crema (tub 15g) are prețul și stocul actualizat în timp real din oră în oră.

Este îl puteți găsi la adresa urmatoare:

https://comenzi.farmaciatei.ro/antimicotice/exoderil_crema_tub_15g-p10017037

Bineînțeles că prețul produsului este cel de raft din farmacie.

Scrie comentariu  
MyAccount

Seminarii Webcast

Vă invităm să vă înregistraţi la Seminar Webcast Plăţi Online, participarea este gratuită!
Calendarul seminariilor noastre de webcast

Newsletter

Dacă doriţi să primiţi pe e-mail cele mai noi informaţii despre serviciile noastre, vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul PlatiOnline.ro.

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, este invitat la IM World 2014 in calitate de speaker

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, va participa la IM World 2014, in calitate de speaker in panelul “Driving Sales in a Connected World”, alaturi de alti specialisti din domeniul e-commerce din Romania: Adrian Grigori – director national Vanzari Urgent Curier, Alex Circei – CEO Copimaj, Laurentiu Ghenciu – VP Avangate si Radu Vilceanu – CEO & Founder ContentSpeed. Discutia va fi moderata de Claudiu Vrinceanu, redactorul sef al wall-street.ro.
(mai multe detalii)

Intalneste Echipa C Solution la Internet & Mobile World 2014

C Solution, una dintre cele mai dinamice companii romane de software, vine la Internet & Mobile World 2014 cu trei dintre celei mai de succes produse ale sale: PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro si AdministratorOnline.ro.
(mai multe detalii)

Noutăţi şi Comunicate de presă

Click&Collect reprezinta solutia functionala la metoda clasica livrare la usa si plata ramburs

(mai multe detalii)


Asigurari24.com - 10% discount la plata online cu cardurile Visa si MasterCard

Platind polita online beneficiezi de cele mai bune discounturi, iar polita o vei primi pe loc in format electronic, urmand ca aceasta sa fie livrata...

(mai multe detalii)


Nu ezitaţi să ne contactaţi 24/7
în caz că aveţi întrebări.


E-mail:
support(at)plationline(dot)ro
Telefoane:
+4 031 103 4299
+4 021 539 0701