Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... [×]

PlatiOnline.ro e primul furnizor de soluţii integrate e-commerce din România cu certificarea Merchant Service Provider

Informaţii generale
Catalin Maftei - May 22 2009
Noutăţi şi comunicate >> Informaţii generale

În 11 Martie 2009, PlăţiOnline.ro a devenit primul furnizor de soluţii integrate de comerţ electronic şi plăţi online din România care a obţinut certificarea Merchant Service Provider PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), cel mai important standard de securitate din industria plăţilor online, prin certificarea primită de la TrustWave.

Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de securitate a datelor din industria plăţilor cu cardul) reprezintă un set extensiv de cerinţe dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita adoptarea unor măsuri solide de securitate a datelor. Certificatul PCI DSS se înnoieşte în fiecare an.

Pentru a verifica aderarea la PCI DSS: Certificarea PCI DSS oferita de TrustWave 11-Feb-2009
Certificate Number: 14E2-07FF-F0CC-5066

« C Solution S.R.L. este angajată să protejeze informaţiile clienţilor şi să combată activ frauda. Firma a început dezvoltarea sistemului PlăţiOnline.ro în luna mai 2002, cu misiunea de a furniza cele mai sigure şi de încredere soluţii de plată online pentru comercianţi din lumea întreagă şi clienţii acestora. » a declarat Cătălin Maftei, directorul firmei.

Pentru a realiza acest lucru, C Solution S.R.L. dedică resurse importante pentru o infrastructură puternică şi aderă atât la propriile politici stricte de securitate internă, dezvoltate în permanenţă pe domenii de activitate, cât şi la iniţiativele de securitate specifice industriei - PCI DSS, www.pcisecuritystadards.org

Cu PlăţiOnline.ro de la C Solution SRL, clienţii pot avea încredere că datele lor sunt securizate. Firma utilizează tehnologii şi protocoale de vârf din domeniu, cum ar fi certificatele SSL Extended Validation pe 256 biţi şi aderă la multiplele iniţiative de securitate guvernamentale cum ar fi www.DataProtection.ro, şi cele specifice industriei - PCI DSS.

Ultima modificare: Jan 16 2010 12:44 PM

Înapoi

Comentarii

Niciun rezultat

Scrie comentariu  
MyAccount

Seminarii Webcast

Vă invităm să vă înregistraţi la Seminar Webcast Plăţi Online, participarea este gratuită!
Calendarul seminariilor noastre de webcast

Newsletter

Dacă doriţi să primiţi pe e-mail cele mai noi informaţii despre serviciile noastre, vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul PlatiOnline.ro.

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, este invitat la IM World 2014 in calitate de speaker

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, va participa la IM World 2014, in calitate de speaker in panelul “Driving Sales in a Connected World”, alaturi de alti specialisti din domeniul e-commerce din Romania: Adrian Grigori – director national Vanzari Urgent Curier, Alex Circei – CEO Copimaj, Laurentiu Ghenciu – VP Avangate si Radu Vilceanu – CEO & Founder ContentSpeed. Discutia va fi moderata de Claudiu Vrinceanu, redactorul sef al wall-street.ro.
(mai multe detalii)

Intalneste Echipa C Solution la Internet & Mobile World 2014

C Solution, una dintre cele mai dinamice companii romane de software, vine la Internet & Mobile World 2014 cu trei dintre celei mai de succes produse ale sale: PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro si AdministratorOnline.ro.
(mai multe detalii)

Noutăţi şi Comunicate de presă

Click&Collect reprezinta solutia functionala la metoda clasica livrare la usa si plata ramburs

(mai multe detalii)


Asigurari24.com - 10% discount la plata online cu cardurile Visa si MasterCard

Platind polita online beneficiezi de cele mai bune discounturi, iar polita o vei primi pe loc in format electronic, urmand ca aceasta sa fie livrata...

(mai multe detalii)


Nu ezitaţi să ne contactaţi 24/7
în caz că aveţi întrebări.


E-mail:
support(at)plationline(dot)ro
Telefoane:
+4 031 103 4299
+4 021 539 0701