Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... [×]

Creştere de 150 % pentru Serviciul PlatiOnline.ro în semestrul I din 2009

Catalin Maftei - Aug 10 2009
Noutăţi şi comunicate >>

PlatiOnline.ro, serviciul de tranzacţii online oferit de C Solution, a înregistrat o creştere de 150% la cifra de afaceri şi 250% la număr de tranzacţii, în semestrul I 2009 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Astfel, dacă în semestrul I din 2008, PlatiOnline.ro avea 7.414 tranzacţii în valoare de 2.187.718 RON, în semestrul I din 2009 înregistra 26.400 tranzacţii în valoare de 5.462.537 RON.

Deasemenea, serviciul are 22 clienţi nou câştigaţi doar în acest prim nou semestru dintr-un an de criză.

Domeniile în care firma a înregistrat cele mai mai creşteri de plăţi online în semestrul I din 2009 au fost: Utilităţi şi încasare facturi, Licitaţii Online şi Farmacii online.

Concluzia firmei este că afacerile româneşti se orientează din ce în ce mai mult spre a-şi implementa acest nou tip de serviciu în propriul site de vânzări, pentru a se adresa unui public din ce în ce mai ocupat şi mai dornic de a-şi achiziţiona produse şi servicii direct prin internet, cu plata prin card.

Despre serviciul PlatiOnline.ro de la C Solution

PlatiOnline.ro este un sistem ce permite crearea unui cont de comerciant online prin care firmele pot încasa online de pe carduri de debit şi/sau credit ale propriilor clienţi.

www.plationline.ro se adresează tuturor companiilor cu prezenţă pe Internet, care adoptă o strategie orientată către client şi doresc să îşi vândă produsele şi serviciile cu ajutorul tranzacţiilor on-line.

Compania C Solution a fost înfiinţată în anul 2001 şi reprezintă soluţia optimă şi modernă a dezvoltării informatice în România, fiind partenerul de încredere pentru ASP, Internet, soluţii în procesarea tranzacţiilor electronice on-line şi sisteme software dedicate.

Contact:

Catalin Maftei, Director C Solution SRL

Ultima modificare: Aug 10 2009 4:57 PM

Înapoi

Comentarii

Niciun rezultat

Scrie comentariu  
MyAccount

Seminarii Webcast

Vă invităm să vă înregistraţi la Seminar Webcast Plăţi Online, participarea este gratuită!
Calendarul seminariilor noastre de webcast

Newsletter

Dacă doriţi să primiţi pe e-mail cele mai noi informaţii despre serviciile noastre, vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul PlatiOnline.ro.

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, este invitat la IM World 2014 in calitate de speaker

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, va participa la IM World 2014, in calitate de speaker in panelul “Driving Sales in a Connected World”, alaturi de alti specialisti din domeniul e-commerce din Romania: Adrian Grigori – director national Vanzari Urgent Curier, Alex Circei – CEO Copimaj, Laurentiu Ghenciu – VP Avangate si Radu Vilceanu – CEO & Founder ContentSpeed. Discutia va fi moderata de Claudiu Vrinceanu, redactorul sef al wall-street.ro.
(mai multe detalii)

Intalneste Echipa C Solution la Internet & Mobile World 2014

C Solution, una dintre cele mai dinamice companii romane de software, vine la Internet & Mobile World 2014 cu trei dintre celei mai de succes produse ale sale: PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro si AdministratorOnline.ro.
(mai multe detalii)

Noutăţi şi Comunicate de presă

Click&Collect reprezinta solutia functionala la metoda clasica livrare la usa si plata ramburs

(mai multe detalii)


Asigurari24.com - 10% discount la plata online cu cardurile Visa si MasterCard

Platind polita online beneficiezi de cele mai bune discounturi, iar polita o vei primi pe loc in format electronic, urmand ca aceasta sa fie livrata...

(mai multe detalii)


Nu ezitaţi să ne contactaţi 24/7
în caz că aveţi întrebări.


E-mail:
support(at)plationline(dot)ro
Telefoane:
+4 031 103 4299
+4 021 539 0701