Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... [×]

Definiţii

Următorii termeni sunt folosiţi în acest document.

[Nume Comerciant sau Noi] - se referă la firma [Nume Comerciant].
Client sau Utilizator - se referă la persoane sau firme care folosesc acest site sau oricare din serviciile firmei [Nume Comerciant].
Membru - se referă la o persoană înregistrată pe site-ul [Nume Comerciant].
Informaţii - se referă la descrieri, articole, imagini, software, aplicaţii, videoclipuri, fişiere audio, desene şi alte materiale în format video sau audio aflate pe site-ul [Nume Comerciant].
Furnizor - se referă la clienţi ai firmei [Nume Comerciant] care oferă servicii şi produse pentru a fi vândute sau promovate pe site-ul [Nume Comerciant].
Procesor de Plată - se referă la partenerul nostru care procesează plăţile online prin card bancar. În cazul nostru, acest procesor este Plationline.ro. Plăţile online sunt procesate de Plationline.ro printr-un sistem securizat.
Termenii "site","mărci","conţinut" şi "produse şi servicii " nu includ site-urile, mărcile, conţinutul, produsele sau serviciile furnizat de terţi şi care sunt disponibile printr-un link de la site. Utilizarea lor este conformă cu condiţiile stabilite de către operatorii site-urilor.

Plata Online

[Nume Comerciant] vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată online ale www.plationline.ro. În acest fel putem asigura un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plată online pentru clienţii noştri.

Plationline.ro si comerciantii inrolati nu au access la datele cardului dvs., toate fiind trimise DIRECT catre sistemele Mastercard sau Visa in functie de tipul cardului utilizat.

Toate datele sunt procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultima generatie SSL Extended Validation pe 256bits, sistemul antifrauda ARGUS si prin respectarea standardelor PCI DSS. (Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de securitate a datelor din industria plăților cu cardul) reprezintă un set extensiv de cerințe dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita adoptarea unor masuri solide de securitate a datelor.)

 

Cum platesc cu cardul ?

După ce aţi ales produsul şi aţi introdus informatiile personale necesare pe site, veţi fi direcţionat la Plationline.ro pentru a introduce datele necesare plăţii:

a) Informaţiile de contact şi facturare:

 • - adresa de email
 • - numărul de telefon
 • - numele plătitorului
 • - adresa plătitorului

Notă: 
Acest formular este afişat doar dacă nu aţi furnizat informaţii de contact şi facturare suficiente înaintea iniţierii plăţii. Apăsaţi pe butonul “Continuă”.

 

b) Informaţiile referitoare la card:

 • - tipul cardului
 • - numărul de card
 • - data de expirare a cardului
 • - numărul de securitate de pe spatele cardului (CVV2)

 Apăsaţi pe butonul “Autorizează”.

 

c) Parola de autentificare în sistemul Verified by Visa sau MasterCard SecureCode:

 • - parola 3-D

Notă:
În cazul în care banca emitentă sau cardul dvs este înrolat în sistemul 3-D (Verified by Visa sau MasterCard SecureCode), banca dvs. emitentă afişează un ecran de autentificare unde trebuie să introduceţi o parolă pe care aţi setat-o anterior la activarea cardului în sistemul 3-D.

Ecranul de autentificare conţine:

 • - sigla Verified by Visa sau MasterCard SecureCode
 • - sigla băncii emitente
 • - numele ([Nume Comerciant]), aşa cum va apărea pe extrasul dvs de cont
 • - suma tranzacţionată
 • - mesajul personal de întâmpinare (setat de dvs. la activarea cardului)
 • - câmpul unde introduceţi parola 3-D

Apăsaţi pe butonul “Submit”

 

Dacă tranzacţia prin card a fost efectuată cu succces, va fi afişat un ecran care vă mulţumeşte pentru comandă şi vă dă posibilitatea de a o vizualiza. Veţi primi detaliile comenzii şi prin e-mail.

Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor Plationline.ro. Pentru a citi mai mult, accesaţi acest link: https://secure2.plationline.ro/dataprotection.asp?f_lang=ro

Metode de plată

Pentru a finaliza comanda şi plăţi prin card bancar, se alege metoda de plată prin card de credit/debit.

Pentru a efectua comanda este necesar să completaţi un formular cu datele cardului. Daca tranzacţia prin card a fost efectuată cu succes, va fi afişat un ecran care vă multumeşte pentru comandă efectuata pe site-ul nostru şi va oferă informaţiile relevante referitoare la aceasta. Veţi primi aceste informaţii şi prin e-mail.

Acceptăm următoarele cărţi de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

Întrebări despre tranzacţii

Dacă aveţi întrebări despre orice tranzacţie, vă rugăm să contactaţi partenerul nostru, Plăţi Online.

E-mail: support(at)plationline(dot)ro
Telefon: +40-31-103-4297/8/9
Fax: +40-31-102-1453

În cazul unor tranzacţii neautorizate care rezultă dintr-o comandă realizată pe site-ul nostru, vă rugăm să raportaţi această fraudă furnizorului cardului de credit conform regulilor acestuia şi să contactaţi partenerul nostru, Plăţi Online, prin email (support(at)plationline(dot)ro). Scrieţi "credit card fraud" în subiectul de email.

 

Dacă aveţi dificultăţi sau întrebări despre plata online, vă rugăm să citiţi secţiunea "Întrebări frecvente" pe http://www.plationline.ro/pages/intrebari-frecvente.php sau telefonaţi pentru suport tehnic sau oricare întrebare relevantă la: +4-031-103-4297/8/9.

 

Informaţii suplimentare

Înregistraţi-vă acum

Pentru a deschide un cont de Comerciant Plăţi Online completaţi formularul online click aici.
Pentru a deveni Partener Plăţi Online completaţi formularul online click aici.

MyAccount

Seminarii Webcast

Vă invităm să vă înregistraţi la Seminar Webcast Plăţi Online, participarea este gratuită!
Calendarul seminariilor noastre de webcast

Newsletter

Dacă doriţi să primiţi pe e-mail cele mai noi informaţii despre serviciile noastre, vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul PlatiOnline.ro.

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, este invitat la IM World 2014 in calitate de speaker

Catalin Maftei, CEO & Founder C Solution, va participa la IM World 2014, in calitate de speaker in panelul “Driving Sales in a Connected World”, alaturi de alti specialisti din domeniul e-commerce din Romania: Adrian Grigori – director national Vanzari Urgent Curier, Alex Circei – CEO Copimaj, Laurentiu Ghenciu – VP Avangate si Radu Vilceanu – CEO & Founder ContentSpeed. Discutia va fi moderata de Claudiu Vrinceanu, redactorul sef al wall-street.ro.
(mai multe detalii)

Intalneste Echipa C Solution la Internet & Mobile World 2014

C Solution, una dintre cele mai dinamice companii romane de software, vine la Internet & Mobile World 2014 cu trei dintre celei mai de succes produse ale sale: PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro si AdministratorOnline.ro.
(mai multe detalii)

Noutăţi şi Comunicate de presă

Click&Collect reprezinta solutia functionala la metoda clasica livrare la usa si plata ramburs

(mai multe detalii)


Asigurari24.com - 10% discount la plata online cu cardurile Visa si MasterCard

Platind polita online beneficiezi de cele mai bune discounturi, iar polita o vei primi pe loc in format electronic, urmand ca aceasta sa fie livrata...

(mai multe detalii)


Nu ezitaţi să ne contactaţi 24/7
în caz că aveţi întrebări.


E-mail:
support(at)plationline(dot)ro
Telefoane:
+4 031 103 4299
+4 021 539 0701